Marketing & Media Partners


nijhof

Nijhof

Nijhof is een bouw- en woonwarenhuis op industrieterrein Noordschil in Baarn.

Vergeet de winkelstraten met meer van hetzelfde en skip vooral de emotieloze bouwcentra. Kom gewoon lekker naar Nijhof in Baarn, dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken!
nimmerdor

Nimmerdor

“Enjoy Fair Flowers” eerlijke bloemen gekweekt en verhandeld met respect voor mens en milieu.
Dagelijks verse aanvoer van bloemen zorgen voor een wisselend assortiment waarbij wordt gelet op het MPS keurmerk en natuurlijk de seizoenen.

Er zijn bloemen voor iedere gebeurtenis, zomaar een spontane bos tulpen of een knalroze boeket voor een geboorte, nimmerdor zorgt voor passende bloemen.

Bloemen versturen kan door heel Nederland met onze Fleurop service...
In de hele regio ’t Gooi en omstreken bezorgt nimmerdor uw bloemgroet in eigen beheer.


www.nimmerdor.eu

kasteel_groeneveld

Kasteel Groeneveld

In en rond het statige Kasteel Groeneveld in Baarn wordt de eerste editie van de Exclusive Spring Fair gehouden. Het "huis" is gebouwd rond 1710 en geldt als één van de mooiste voorbeelden van een landhuis van rijke stedelingen uit de Rococo stijlperiode. Deze 18e-eeuwse buitenplaats met imposante tuin trekt jaarlijks veel publiek dat geniet van de rust, ruimte en natuur.
Meer informatie op www.kasteelgroeneveld.nl.
vorstelijk_baarn

Vorstelijk Baarn

Vorstelijk Baarn: over evenementen, lekker winkelen, genieten in de horeca, cultuur, recreatie, actie en avontuur.
anwb

ANWB

ANWB is er voor u, onderweg en op uw bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Daarnaast biedt Land van ANWB veel uitjes met aantrekkelijk voordeel. Zo wordt elk dagje uit nog een beetje leuker. Bestel uw entreebewijzen voor een dagje uit gemakkelijk en snel online.
Meer informatie op www.anwb.nl/landvananwb.
landleven

Landleven

Landleven is het magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina's tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer! Landleven verschijnt 11 keer per jaar. Meer informatie op www.landleven.nl.
erfgoedvoordeel

ErfgoedVoordeel

ErfgoedVoordeel is een concept van Uitgeverij Merroos. Je kent hen als de oprichters van het succesvolle magazine Herenhuis en de bedenkers van de Erfgoedfairs. Ook met ErfgoedVoordeel doen zij wat zij al ruim 10 jaar doen: een verbinding tot stand brengen tussen Erfgoedbedrijven en bewoners en eigenaren van historische panden.
seasons

Seasons magazine

Geniet met Seasons magazine van al het moois dat het seizoen en het landelijke leven brengt. Met verse oogst van het land en pure recepten; bijzondere reizen en logeeradressen; ongerepte natuur, inspirerende (buiten)huizen en decoratie-ideeën.
Meer informatie op www.seasons.nl
stek_magazine

Stek Magazine

Is jouw huis nooit af? Ben je altijd op zoek naar mooie, stijlvolle en trendy woonideeën? Dan kun je natuurlijk niet zonder Stek Magazine; een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Doe kleurrijke inspiratie op, lees columns van gerenommeerde interieurspecialisten en leer hoe je zelf de leukste DIY woonaccessoires maakt. Om maar wat voorbeelden te noemen. www.stekmagazine.nl
bm_de_sociËteit

BM DE SOCIËTEIT

Het winkel & veilinghuis voor liefhebbers van kunst & antiek en design. Dé ontmoetingsplek waar je wordt verrast door de veelzijdige collectie via de veiling of in de winkel. Wij verkopen namens u of kopen in. Bent u benieuwd naar de waarde van uw kunst & antiek objecten? Wij taxeren deze geheel vrijblijvend. Partner van BOEDELMAKELAAR voor een zorgeloze inboedel ontruiming. www.bmdesocieteit.nl.
touch_promotions

Touch Promotions

Touch Consumer Promotions is gespecialiseerd in het leveren van High Perceived Value promoties. Wij ontwikkelen succesvolle alternatieven voor standaard kortingspromoties. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hier onze verschillende promotie mogelijkheden.
www.touchpromotions.nl
nrc

NRC

In een wereld waarin ‘nepnieuws’ en ‘alternatieve feiten’ de blik van de burger bewust proberen te vertroebelen, is de redactie ervan overtuigd dat grondige, transparante, degelijke en genuanceerde journalistiek van NRC meer dan ooit noodzakelijk is.

factory_for_piu

Factory for Piu

Factory for Piu verhuurt en verkoopt meubilair voor beurzen en evenementen in Nederland en België. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan vitrines, toonbanken, brandkasten en meubilair voor op uw expo of lounge. De vitrines zijn vervaardigd uit aluminium profielen en gehard glas, voorzien van slot, halogeenverlichting, verstelbare legborden en stelvoeten. Zelfs LED verlichting is een optie. Om de kwaliteit te waarborgen wordt al het meubilair gepoetst en getest voor aanlevering. Factory for Piu staat op de korte én lange termijn 7 dagen per week tot uw dienst.