Gratis kookboek voor elke 100ste bezoeker!
De internationaal bekende ontwerper Maroeska Metz was de afgelopen maanden één van de meest spraakmakende deelnemers van het tv-programma 'Heel Holland Bakt'.

Tijdens de Exclusive Spring Fair presenteert Maroeska haar kookboek Hoe Dan?! evenals een door haarzelf ontworpen collectie juwelen in de Huydencooperzaal op de bel-etage van Kasteel Groeneveld. Uiteraard ontbreekt in het ontwerp van haar ringen, armbanden en kettingen haar kenmerkende krul niet.

Ter gelegenheid van Pasen is Maroeska’s design-kookboek tijdens  Exclusive Spring Fair voor een speciale actieprijs te koop, inclusief een door Maroeska ontworpen theedoek. Met plezier voorziet ze het boek van een persoonlijke boodschap. Daarnaast krijgt elke 100ste bezoeker, die een kaartje koopt aan de kassa van de Fair ‘Hoe Dan?! als attentie cadeau.
Vind de gouden eieren!

Tijdens Exclusive Spring Fair gaan ook volwassenen op zoek naar paaseieren. Zij zoeken naar de 'vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren' die ergens op de voorjaarsbeurs verstopt zijn. Hiermee maken bezoekers kans op een mooi voorjaarspakket, mede mogelijk gemaakt door Chocola DNA en Hello Fresh!

Elke dag worden de winnaars via Facebook bekend gemaakt.

.

Win een limoncellopakket van Digusti!
De limoncello producten van Digusti Delicatessen in een nieuw jasje! Wat hun producten zo uniek maakt, is de eerlijke bereiding: er komen geen geur- kleur en smaakstoffen aan te pas. Zo hebben ze ook mandarinello, een pure streeklikeur gemaakt van mandarijen uit karakteristieke terrassen aan de Amalfikust. Limonciòccolat is pure cacao gemixt met de I.G.P. Limoncello en geeft een verrassende combinatie van Limoncello met chocolade. Tweede paasdag kunt u kans maken op dit pakket door tijdens Exclusive Spring Fair de vijf gouden eieren te vinden!
Noviteiten bij NIJHOF
Aansluitend aan uw bezoek aan de Spring Fair kunt u zich nog meer laten inspireren bij onze partner: de ultieme woonwinkel Nijhof, dat op loopafstand is van Kasteel Groeneveld. Hier vindt u alles om van je huis je thuis te maken! Denk aan Shelfmate, een nieuwe stijl in wanddecoratie, een flexibel en modulair systeem dat op iedere wand toepasbaar is. Tevens vindt u hier betaalbare stalen binnendeuren, dat een strak en industriëel karakter geeft aan het interieur en een boost van luxe, licht en ruimte. Bij het begin van uw bezoek aan Exclusive Spring Fair, ontvangt u een kortingsbon voor de geweldige collectie van Nijhof!

Boekpresentatie Wouter Stips
Wouter Stips neemt je in schilderijen en teksten mee door alle stadia van ons leven. De beelden en woorden zijn vrolijk, ontroerend, stemmen soms melancholiek, maar raken altijd direct in het hart.
Wouter Stips signeert op zaterdag en zondag van 14.00-16.00 uur zijn nieuwste boek “Ik zie je zo graag!” in het auditorium, bij Summer Art!

.
Familietentoonstelling FABELTJES EN DE NATUUR
Tijdens Exclusive Spring Fair kunnen kinderen genieten van de tentoonstelling "FABELTJES EN DE NATUUR" op de zolder in Kasteel Groeneveld. Tijdens deze tentoonstelling worden de karakters uit de fabeltjeskrant ontleed en toegelicht. Er zijn veel interactieve spellen zoals een vangspel in het enge bos en een klushoek in de werkplaats van Ed en Bever. Kortom een echte familietentoonstelling, waar u zich op kunt verheugen.
Paaseieren zoeken voor de allerkleinsten en de 'allergrootsten'
Tijdens Exclusive Spring Fair worden voor de allerkleinsten in het park Paaseitjes verstopt.... Zoek alle chocoladepaaseitjes op zowel Eerste als op Tweede Paasdag om 14.00 uur!

De allergrootste bezoekers op Exclusive Spring Fair, de volwassenen, gaan tijdens de beurs op zoek naar 'de vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren', die ergens op de beurs verstopt zijn. Vul uw gegevens op de beurs in, met de namen van de stand waar u de eieren heeft gevonden en lever deze in de daarvoor bestemde witte brievenbus op de beurs. Maak daarmee kans op een leuk voorjaarscadeau!
Dagelijks Muzikaal Optreden
Gedurende de vier dagen van Exclusive Spring Fair zijn er doorlopend gezellige en sfeervolle optredens met muziek.

Dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.