Exposanten informatie

Deelname voorwaarden   Exclusive Spring Fair
Plattegrond   Kasteel Groeneveld
Deelname   Exclusive Spring Fair
Algemene voorwaarden   Exclusive Spring Fair - InterEvent

Exclusive Spring Fair 
Kasteel Groeneveld - Baarn - 21 t/m 24 mei 2020

Exclusive Spring Fair is de hoogwaardige voorjaarsbeurs van InterEvent. (De makers van o.a. Sfeerbeurs LaTable Naarden, Het Juweel en het Kunst & Antiek Weekend.) Een zorgvuldig uitgebreid gerichte nationale mediacampagne (on- & offline) maakt dat een goed publiek in groten getale met Hemelvaart naar Kasteel Groeneveld komt.


Wanneer is de Exclusive Spring Fair?

Het nu al leukste evenement van het voorjaar vindt plaats tijdens het Hemelvaartsweekend van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020. Het evenement is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.


Kasteel

Bezoekers van de Exclusive Spring Fair komen binnen via het souterrain van het kasteel. Hier, op de bel-etage en op de eerste verdieping, zijn in totaal 12 verschillende kasteelkamers alwaar in thema's alle componenten voor een goed leven te beleven zijn. Dit zijn o.a. exclusieve interieurs, stoffen & behang, waardevolle decoratieve objecten, bijzondere antiquiteiten & smaakvolle kunst, unieke juwelen & horloges, stijlvolle kleding, droomvakanties en veel meer.


Tuin

Via de achterkant van het kasteel lopen de bezoekers naar buiten. In de achtertuin van het kasteel staan witte pagodetenten aan verharde paden. Op deze gezellige "buitenbeurs" ervaart de bezoeker het gegoede buitenleven met o.a. tuinarchitecten & hoveniers, buitenkeukens, BBQ's, tuinmeubelen & veranda's, zwemvijvers, hottubs, bloemen & planten, tuindecoraties en nog veel meer.


DeliFood Paviljoen

Het volledig overdekte DeliFood Paviljoen in de kasteeltuin is gereserveerd voor bijzondere delicatessen uit binnen- en buitenland. Op deze gezellige markt vindt u veel biologische en artisanaal gemaakte producten.


PAK UW KANS EN SCHRIJF U HIER IN!