Partners


volvo_buitenweg

Volvo Buitenweg

Uw VOLVO dealer in Naarden - Baarn - Hilversum.
Meer informatie op www.buitenweg.nl.
nijhof

Nijhof

Nijhof is een bouw- en woonwarenhuis op industrieterrein Noordschil in Baarn.

Vergeet de winkelstraten met meer van hetzelfde en skip vooral de emotieloze bouwcentra. Kom gewoon lekker naar Nijhof in Baarn, dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken!
kasteel_groeneveld

Kasteel Groeneveld

In en rond het statige Kasteel Groeneveld in Baarn wordt de eerste editie van de Exclusive Spring Fair gehouden. Het "huis" is gebouwd rond 1710 en geldt als één van de mooiste voorbeelden van een landhuis van rijke stedelingen uit de Rococo stijlperiode. Deze 18e-eeuwse buitenplaats met imposante tuin trekt jaarlijks veel publiek dat geniet van de rust, ruimte en natuur.
Meer informatie op www.kasteelgroeneveld.nl.
vorstelijk_baarn

Vorstelijk Baarn

Vorstelijk Baarn: over evenementen, lekker winkelen, genieten in de horeca, cultuur, recreatie, actie en avontuur.
wonenonline

Wonenonline

Wonenonline.nl biedt dagelijks de nieuwste snufjes op woongebied, productinnovaties, de leukste woonideeën, tips, trends en vooral veel praktische informatie. Deze unieke combinatie maakt Wonenonline een van de grootste onafhankelijke woonplatforms van Nederland!

Meer informatie op www.wonenonline.nl.

 

wonen_landelijke_stijl

Wonen Landelijke Stijl

Wonen Landelijke Stijl staat al jaren bekend als de referentie voor de landelijke woonstijl en is uitgegroeid tot de absolute marktleider op gebied van klassiek, landelijk en tijdloos wonen in Nederland en België. Het brengt een selectie van exclusieve interieurreportages, die afgewisseld worden met stylingideeën, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes, pittoreske logeeradressen... Specials, boeken, een agenda en nog veel zorgen ervoor dat er naast de zes reguliere edities het hele jaar door nog extra inspiratie te vinden is. Ook online is Wonen Landelijke Stijl bijzonder actief, met een eigen website, een Facebookpagina met meer dan 110.000 fans en een Instagramaccount met meer dan 2.000 volgers.
Meer informatie op www.wonenlandelijkestijl.nl.
anwb

ANWB

ANWB is er voor u, onderweg en op uw bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Daarnaast biedt Land van ANWB veel uitjes met aantrekkelijk voordeel. Zo wordt elk dagje uit nog een beetje leuker. Bestel uw entreebewijzen voor een dagje uit gemakkelijk en snel online.
Meer informatie op www.anwb.nl/landvananwb.
liefde_voor_brocante

Liefde voor Brocante

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is binnen korte tijd hét toonaangevende tijdschrift geworden voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns, brocante citytrips en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.
Meer informatie op www.liefdevoorbrocante.nl.
landleven

Landleven

Landleven is het magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina's tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer! Landleven verschijnt 11 keer per jaar. Meer informatie op www.landleven.nl.
landidee_

Landidee

Landidee staat boordevol tips en ideeën voor iedereen die wil genieten van het binnen- en buitenleven. Elk nummer is geïnspireerd op een seizoen en besteedt veel aandacht aan natuur, feelgood, cultureel erfgoed, tuinieren, koken, interieur en gezondheid.
Meer informatie op www.landidee.nl.

erfgoedvoordeel

ErfgoedVoordeel

ErfgoedVoordeel is een concept van Uitgeverij Merroos. Je kent hen als de oprichters van het succesvolle magazine Herenhuis en de bedenkers van de Erfgoedfairs. Ook met ErfgoedVoordeel doen zij wat zij al ruim 10 jaar doen: een verbinding tot stand brengen tussen Erfgoedbedrijven en bewoners en eigenaren van historische panden.
seasons

Seasons magazine

Geniet met Seasons magazine van al het moois dat het seizoen en het landelijke leven brengt. Met verse oogst van het land en pure recepten; bijzondere reizen en logeeradressen; ongerepte natuur, inspirerende (buiten)huizen en decoratie-ideeën.
Meer informatie op www.seasons.nl
wonendoejezo

WonenDoeJeZo

Met het on- en offline platform van WonenDoeJeZo komen retailers in contact met de verhuizende consumenten. Verhuizen is een intensieve en ingewikkelde aangelegenheid, vandaar WonenDoeJeZo met effectieve communicatie mogelijkheden die u in staat stellen om toch 1 op 1 in contact te komen met deze interessante doelgroep van verhuizers!
Meer informatie op www.wonendoejezo.com.
stek_magazine

Stek Magazine

Is jouw huis nooit af? Ben je altijd op zoek naar mooie, stijlvolle en trendy woonideeën? Dan kun je natuurlijk niet zonder Stek Magazine; een online woonmagazine in de vorm van een interieur app. Doe kleurrijke inspiratie op, lees columns van gerenommeerde interieurspecialisten en leer hoe je zelf de leukste DIY woonaccessoires maakt. Om maar wat voorbeelden te noemen. www.stekmagazine.nl
boedelmakelaar

De Boedelmakelaar

Onze kracht is het realiseren van een zorgeloze inboedelafwikkeling van elke inboedel. Dit kan zijn bij een verhuizing of na een overlijden. Wij nemen alle zorg op een discrete en respectvolle wijze uit handen. Conform uw wensen coördineren wij de afwikkeling. Goederen krijgen een passende bestemming. Ook organiseren wij de verkoop van de woning, auto, scootmobiel tot vakantiehuis. www.boedelmakelaar.nl
telegraaf

Telegraaf

Telegraaf houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws, uw horoscoop, het weer, mode & beauty en meer! Via Telegraaf koopt u ook uw tickets voor onder andere Exclusive Spring Fair met korting.
Meer informatie op www.telegraaf.nl.
touch_promotions

Touch Promotions

Touch Consumer Promotions is gespecialiseerd in het leveren van High Perceived Value promoties. Wij ontwikkelen succesvolle alternatieven voor standaard kortingspromoties. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hier onze verschillende promotie mogelijkheden.
www.touchpromotions.nl
classylife

ClassyLife

Op ClassyLife.nl vindt u dagelijks onderwerpen die nice to know en need to know zijn. Soms een beetje prikkelend, soms gericht op duurzaamheid, soms omdat iets alleen maar mooi of ontroerend is, soms omdat u dit nieuws gewoon niet mag missen. ClassyLife wil met betrouwbare informatie hèt adres zijn voor beschaafde mensen die weten dat duur niet automatisch goed is en dat smaak niet in geld is uit te drukken. Anders gezegd, u leest bij ons soms over prijzige zaken maar veel vaker juist over dát wat leuk, verrassend, mooi, goed en voor velen bereikbaar is.

Meer informatie op www.classylife.nl.