Fiep Westendorp tentoonstelling

Tijdens Exclusive Spring Fair kunnen kinderen genieten van de Fiep Westendorp tentoonstelling op de zolder in Kasteel Groeneveld. Tijdens deze tentoonstelling wordt de 100ste verjaardag van illustratrice Fiep Westendorp gevierd. Haar tekeningen van o.a. Jip & Janneke, hebben al vele generaties een bijzondere plek in de harten van jong en oud.  


.

Paaseieren zoeken voor de allerkleinsten en de 'allergrootsten'
Tijdens Exclusive Spring Fair worden voor de allerkleinsten in het park Paaseitjes verstopt.... Zoek alle chocoladepaaseitjes op zowel Eerste als op Tweede Paasdag om 14.00 uur!

De allergrootste bezoekers op Exclusive Spring Fair, de volwassenen, gaan tijdens de beurs op zoek naar 'de vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren', die ergens op de beurs verstopt zijn. Vul uw gegevens op de beurs in, met de namen van de stand waar u de eieren heeft gevonden en lever deze in de daarvoor bestemde witte brievenbus op de beurs. Maak daarmee kans op een leuk voorjaarscadeau!
Dagelijks Muzikaal Optreden
Gedurende de vier dagen van Exclusive Spring Fair zijn er doorlopend gezellige en sfeervolle optredens met muziek.

Dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.
Maak kans op het boek 'Een kleine eetbare tuin met vaste planten'!
Mocht u denken dat u een grote tuin nodig heeft om fruit, groente, kruiden en eetbare bloemen te kweken, dan heeft u het mis. Madelon Oostwoud tuiniert al meer dan twintig jaar op vijf bij vijf meter en dat is toch niet overdreven groot, nietwaar? U kunt wel stellen dat u met 'Een kleine eetbare tuin met vaste planten' een veelomvattend boek in handen heeft. Oostwoud legt in dit boek uit hoe u van alles kunt kweken in een kleine tuin.

Kans maken op 'Een kleine eetbare tuin met vaste planten'? Exclusive Spring Fair verloot enkele exemplaren op de beurs. Lever uw gegevens in bij de stand van Madelon Oostwoud. Iedere dag wordt er een winnaar getrokken.